Winactie Kookpunt

Kookpunt

Gisteren vertelden we je al uitgebreid over de Whoopieset die we namens Kookpunt mochten reviewen. En aangezien Sinterklaas een uurtje geleden in Nederland is aangekomen, is het tijd om alvast het eerste cadeautje weg te geven. Namens Kookpunt mogen wij namelijk een cadeaubon ter waarde van €20 weggeven!

Wanneer je net als ons gek bent op koken en bakken, bent je vast en zeker wel bekend met Kookpunt, een van Nederlands grootste kookwinkels. En wanneer wij zeggen groot, dan bedoelen we ook echt groot, want de winkel in Rotterdam heeft maar liefst een oppervlakte van 4000m².

Kookpunt 2

Alle topmerken zijn vertegenwoordigd bij Kookpunt. Zoals onze persoonlijke favoriet Le Creuset, de gietijzeren braadpan die een leven lang meegaat. Al tijden stond zo’n pan bij ons op het verlanglijstje en nog niet zo lang geleden hebben we beiden zo’n prachtpan aangeschaft. Daarnaast verschijnen de spulletjes van Fissler, Joseph Joseph, Alessi en Simplehuman regelmatig op onze verlanglijstjes. Maar ook voor keukenmachines, versapers en zelfs fornuizen ben je bij Kookpunt aan het juiste adres!

Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Niet getreurd! Kookpunt heeft namelijk ook een hele fijne webshop, waardoor je heel gemakkelijk vanuit je luie stoel al die leuke en handige kookspulletjes kunt bestellen.

Kookpunt 3Hoe doe je mee?

  1. Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou kopen bij Kookpunt wanneer je deze cadeaubon zou winnen. Vergeet daarbij niet om een geldig e-mailadres in te vullen, anders kunnen we geen contact met je opnemen wanneer jij de winnaar bent!
  2. Om extra kans te maken like je onze Facebookpagina en deel je dit bericht via Facebook en/of Twitter.

Deze winactie loopt tot en met 30 november 13.00. De winnaar maken we bekend op onze Facebookpagina en natuurlijk krijg de winnaar ook nog persoonlijk bericht van ons.