Win een Rice Dream proefpakket!

Melk is goed voor elk! Althans, dat kregen wij vroeger altijd te horen en nog steeds drinken we elke avond een beker melk tijdens het avondeten. Maar melk is natuurlijk ook ’s ochtends erg lekker met cornflakes of wat dacht je van een dampende kop chocolademelk op druilerige dagen?

Toch zijn er genoeg mensen die niet kunnen genieten van zo’n koud glas koemelk. Sommige hebben echt een allergie voor koemelk, andere hebben lactose-intolerantie. Gelukkig zijn er vandaag de dag steeds meer goede vervangers in de supermarkt te vinden, waaronder Rice Dream. Rice Dream is 100% natuurlijk en heeft een erg laag vetgehalte. Nog een voordeeltje; in ieder glas Rice Dream zit evenveel calcium als in een glas ‘gewone’ melk.

Rice dream is er in maar liefst 4 verschillende smaken; Organic Oat dream, Coconut dream, Almond dream en Nut dream. Een paar weken terug kregen wij een pakketje thuis om te proberen en we waren toch wel erg verrast door de smaak. Je kunt ze gewoon zo drinken, maar je kunt er ook heerlijke smoothies mee maken. Wij gebruikten het zelfs om deze plaattaart met appel te maken!

Benieuwd naar Rice Dream? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen maar liefst 10 (!) Rice Dream pakketten weggeven!

Hoe doe je mee?

 1. Laat hieronder in een reactie weten, waarom jij zo’n proefpakket moet winnen. Vergeet daarbij niet om een geldig e-mailadres in te vullen, anders kunnen we geen contact met je opnemen wanneer jij de winnaar bent!
 2. Om extra kans te maken, like je onze Facebookpagina en deel je dit bericht via Facebook en/of Twitter.

Meedoen kan tot aanstaande zondag (29 juni) 13.00 waarna de prijswinnaars persoonlijk bericht van ons krijgen.

Dit is een gesponsord bericht, maar wij plaatsen nooit iets waar we zelf niet achter staan 🙂

54 thoughts on “Win een Rice Dream proefpakket!

 1. Ik hou zelf niet van melk, maar ik wil wel genoeg calcium binnen krijgen. Ik zou het pakketje graag willen proberen, het klinkt in ieder geval heel lekker en dorstlessend.

 2. Ik ben allergisch aan caseïne in dierlijke melk dus die mag ik niet hebben. Niet getreurd, er zijn zoveel lekkere “melken” waarmee ik ijsjes, vla etc kan maken. En om ze echt allemaal eens uit te proberen, zou ik zeer graag het proefpakket winnen.

 3. Ik ga helemaal uit mijn dak met plantaardige melk van grote klasse, heerlijk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, 4 heerlijke pakken melk, die kans is helaas super klein, maar met Zusjeskokenover op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 4. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een gezonde lifestyle. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen hoe ik koemelk het beste kan vervangen, zonder een tekort te krijgen aan calcium en vitamines. Gisteren in de supermarkt stond ik voor een wel hele ruime keuze … wat moet ik nou nemen? Graag zou ik dus het proefpakket winnen om deze producten te proberen 🙂

 5. Wat ontzettend toevallig! Ik ben sinds 2 dagen mezelf aan het verdiepen in vervangen van koemelk en hier kwam ook Rice Dream tegen 🙂 ik zou heel graag de verschillende soorten proberen 🙂

 6. ik als veggie,ben altijd opzoek naar veggie dingen.
  aangezien ik geen melk drink is dit pakket perfect om te uit te proberen
  en als het bevalt koop ik het zeker.
  vooral als het gezond is,dat is voor mij echt het belangrijkst.

  • Helemaal met je eens,ik kan ook niet tegen melk,ben er allergisch voor vandaar dat ik opzoek ben naar een gezonde vervanger,ik ga denk ik ook mee doen aan deze actie,top!!

 7. Aangezien ik als veggie GEEN melk drink en opzoek ben naar vervanging,is dit pakket perfect voor mij.
  Het is ook nog eens gezond,wat voor mij zeer belangrijk is.
  En als het bevalt ga ik het zeker kopen.

 8. ik ben een echte melkdrinker en dit lijkt mij dus super lekker!
  ik wil dit dus graag een keer proberen.
  ik ben benieuwd wat voor lekkere gerechtjes hier allemaal mee te maken zijn

 9. Ben heel erg benieuwd naar de smaak ervan en calcium is altijd goed voor je lichaam. Ben een echte melk-freak maar deze kende ik nog niet tot op heden.

 10. Aangezien Lactose intolerantie nogal veel in onze familie voorkomt is dit erg handig! kunnen wij allemaal hetzelfde eten en drinken zonder problemen. Ik probeer het graag uit.

 11. Wij drinken minder melk, niet omdat we allergisch zijn of een intolerantie hebben, maar omdat koemelk helemaal niet zo goed voor je is. Wij willen nu plantaardige melkvarianten proberen . De amandelmelk vinden we heerlijk . De andere varianten durfden we nog niet zo goed. Zou het pakket graag winnen om alle smaken uit te proberen .

 12. Ik ben gek op sojamelk en dat is gezond ook nog. In Azië vind je overal sojamelk en ik ben blij dat het in Nederland ook verkrijgbaar is.

 13. Ik las hier net het bericht van “een andere Anita” die van de diëtiste heeft gekregen om meer melk te drinken. Daar wil ik wel even op reageren: neem het advies vooral niet letterlijk. Koemelk lijkt mij geen aanbeveling. In tegenstelling tot deze alternatieve vormen van melk. Hier maak ik graag kans op.

 14. Hey! Wauwie, dat lijkt me lekker! Ik lust geen gewone melk maar wil toch gezond doen, dus dit lijkt mij de perfecte oplossing! Deze varianten zien er heerlijk uit!
  XOXO Joanne

 15. Op advies van een homeopaat moest ik zuivel schrappen dus ging ik over op soja melk, maar dat werd weer geschrapt door de voedingsdeskundige. Nu op zoek Nasr een goed en lekker alternatief

 16. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het ziet er erg lekker uit. Zelf ben ik niet gek op gewone melk, maar chocolademelk en melk met een smaakje lust ik wel. Ik ben dus erg benieuwd naar deze soorten en hoop dat ik de gelegenheid krijg om ze uit te testen.

 17. Ik kan zoals (schijnbaar) veel mensen ook niet tegen melk. En tsja laat ik nou gek zijn op melk en melkproducten. Ik heb veel goede verhalen over dit drankje gehoord, en schijnbaar kun je er ook een killer milkshake mee maken….yeey…. helaas zijn melkvervangers meestal erg duur, dus dit is de uitgelezen moment voor mij om mee te doen met deze winactie.

 18. Ik ben verslaafd aan het willen proberen van nieuwe recepten, alleen helaas kan ik niet tegen melk.

  Ik ken dit product niet en wil het graag proberen, en dan kan ik het hopelijk toe gaan passen in mijn recepten!

 19. Ik heb gegeten en gedronken,
  als ik gewone melk zie staan,
  doe mij dus maar die Rice Dream LEKKERE melk voortaan!
  Want met zo’n gezond, afwisselend, verrukkelijk Rice Dream drankproefpakket,
  word ik vanzelf een VOLOP van melk GENIETENDE Babette!

 20. Ik kom er net achter dat ik melk niet goed verdraag, en dit merk is niet bekend bij mij maar wil het graag proberen. Ik vind soymelk te wee smaken.

 21. ik zou dolgraag zo’n pakket winnen, mag zelf geen melkproducten en dan deel ik met onze volwassen zoon die ook geen melkproducten en gluten mag, dus wel rijst/rice
  kunnen we dit eens uitproberen, weer eens wat anders wat goed voor ons is, zodat we dit wellicht ook in de toekomst blijven consumeren!
  Zou fantastisch zijn zo’n pakket te winnen

 22. Ik weet niet of Ricedream op basis van soja of rijst is, maar ik lees net in de Voedselzandloper van Kris Verburgh dat je minder zuivel van dieren moet nuttigen en meer plantaardig om het verouderingsproces tegen te gaan. Dus dat gaan we proberen!

 23. elke morgen bij het ontbijt een glas melk en tussen de middag op het werk een glas melk.meestal van hetzelfde merk. maar toch ook wel een keer iets anders het proberen waard.

 24. mijn zoon drinkt geen koemelk, omdat hij daar op reageert. hij drinkt momenteel alleen sojadrink. Ik zou hem heel graag dit eens willen laten proeven. Ik heb gehoord dat je er ook heel lekkere pannenkoeken mee kan maken.

 25. mijn jongste telg is niet erg gek op melk of kaas dus hem zijn zuivel laten binnen krijgen is wel eens lastig dus wil ik dit dan wel eens graag proberen. eens kijken of hij dit wel lekker vindt.

 26. Ik heb de ziekte van Crohn (vorig jaar vastgesteld) en nu kreeg ik de tip om te minderen met melkproducten. Maar ik hou juist zo van melk drinken! Ik zou dit graag eens uit willen proberen als alternatief, want ik ben steeds een beetje huiverig om iets “nieuws” te kopen in de veronderstelling dat het tegenvalt… Zo’n proefpakket komt dus erg goed van pas!

 27. Mijn zoon heeft een lactose intollerantie, het is nog best moeilijk om een lekkere melk te vinden waar ons hele gezin van kan genieten, zou dus een mooie kans voor ons zijn om uit te zoeken welke het allerlekkerste is

 28. Oh mijn god, jaaaaa! <3
  Ik gebruik/drink regelmatig amandel en rijstmelk en ben heel erg benieuwd naar alle andere soorten en smaakjes. Yum!

 29. Dankzij E.Postma,ze heeft mij een mail gestuurt,om naar deze site te gaan.(geen spijt).
  ik eet bijna geen vlees en melk verdraag ik niet vandaar dat dit pakket ECHT goed van pas komt.
  Als het bevalt koop ik het zeker,ben een echte gezondheids freak,vandaar!!

 30. Als vader van 2 kleine kinderen (1 en 3) vind ik dit een goed alternatief voor koemelk. Daar zijn ze beiden niet echt gek op. Dus heel graag proberen! En nog net op tijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *