Win een Rice Dream proefpakket!

Melk is goed voor elk! Althans, dat kregen wij vroeger altijd te horen en nog steeds drinken we elke avond een beker melk tijdens het avondeten. Maar melk is natuurlijk ook ’s ochtends erg lekker met cornflakes of wat dacht je van een dampende kop chocolademelk op druilerige dagen?

Toch zijn er genoeg mensen die niet kunnen genieten van zo’n koud glas koemelk. Sommige hebben echt een allergie voor koemelk, andere hebben lactose-intolerantie. Gelukkig zijn er vandaag de dag steeds meer goede vervangers in de supermarkt te vinden, waaronder Rice Dream. Rice Dream is 100% natuurlijk en heeft een erg laag vetgehalte. Nog een voordeeltje; in ieder glas Rice Dream zit evenveel calcium als in een glas ‘gewone’ melk.

Rice dream is er in maar liefst 4 verschillende smaken; Organic Oat dream, Coconut dream, Almond dream en Nut dream. Een paar weken terug kregen wij een pakketje thuis om te proberen en we waren toch wel erg verrast door de smaak. Je kunt ze gewoon zo drinken, maar je kunt er ook heerlijke smoothies mee maken. Wij gebruikten het zelfs om deze plaattaart met appel te maken!

Benieuwd naar Rice Dream? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen maar liefst 10 (!) Rice Dream pakketten weggeven!

Hoe doe je mee?

  1. Laat hieronder in een reactie weten, waarom jij zo’n proefpakket moet winnen. Vergeet daarbij niet om een geldig e-mailadres in te vullen, anders kunnen we geen contact met je opnemen wanneer jij de winnaar bent!
  2. Om extra kans te maken, like je onze Facebookpagina en deel je dit bericht via Facebook en/of Twitter.

Meedoen kan tot aanstaande zondag (29 juni) 13.00 waarna de prijswinnaars persoonlijk bericht van ons krijgen.

Dit is een gesponsord bericht, maar wij plaatsen nooit iets waar we zelf niet achter staan šŸ™‚