Op de versiertour met Dr. Oetker

Op de versiertour met Dr. OetkerDr. Oetker gaat dit voorjaar op de versiertour! Hoe vaak heb je wel niet voor het schap gestaan in de supermarkt met de kleurrijke bakproducten van Dr. Oetker in je handen? De meeste mensen leggen de producten uiteindelijk toch weer terug onder het mom van ‘dat kan ik waarschijnlijk toch niet’. Door middel van verschillende taart- & cupcakeworkshops laat Dr. Oetker zien dat het een piece of cake is om ook thuis de mooiste taarten of cupcakes te maken. Allerlei verschillende versiertrucks komen aan bod, zoals het bekleden van taarten met fondant of spuittechnieken voor de mooiste toefen op je cupcakes.

En hoe leuk is het dat wij alvast een workshop taarten versieren mochten uitproberen! Het was alweer een tijd geleden, lees een jaar, dat wij onze laatste taart met fondant maakte, dus wij waren meteen enthousiast. Afgelopen zaterdag was het zover en gingen wij naar Taart je taart in Amsterdam voor de workshop.
De workshop werd gegeven door Diana, die je met een klantenkring die bestaat uit Dirk Kuijt, Ruud Gullit, Adam Curry & Micky Hoogendijk, Bast Kosters en Viktor & Rolf, gerust een professional mag noemen. Ondanks dat wij het al vaker hebben gedaan, hebben we de toch weer de nodige tips & tricks geleerd die ervoor zorgen dat je taart er nog mooier uit gaat zien. Natuurlijk vertrokken we niet met lege handen en gingen we allebei met een leuke (én vooral lekkere) taart naar huis!

Hoe werkt het?
Ook zo’n zin gekregen in een leuke taart- of cupcakeworkshop? Ga dan snel naar de supermarkt, want op alle decoratieproducten van Dr. Oetker vind je nu een actiesticker. Wanneer je twee actiestickers hebt gespaard kan je samen met iemand anders deelnemen aan een taart- of cupcakeworkshop die professionals door het hele land geven. En het leuke is dat de tweede persoon gratis met je mee mag! Twee voor de prijs van één dus. Of je nu beginner of gevorderde bent, de workshops zijn voor iedereen. Op de website van Dr. Oetker vind je meer informatie m.b.t. de locaties/datums en kun je ook meteen een plekje reserveren.


De taartenworkshop duurt 3 uur en kost €45,00. Hiervoor krijg je per persoon één taart mee naar huis plus nog een leuke goodie van Dr. Oetker. TIjdens de 2,5 uur durende cupcakeworkshop versier je per persoon 6 cupcakes die je na de workshop ook mee naar huis mag nemen. Deze workshop kost €35,00 en ook hier ontvang je een leuke goodie.

De stickeractie van Dr. Oetker loopt nog tot en met 30 juni. De workshops kunnen ook nog na deze datum worden gevolgd.

Wij hebben de smaak in elk geval weer helemaal te pakken, dus het zal niet lang meer duren voordat ook wij weer de fondant uit de kast pakken!

Liefs,
Marjolijn & Floortje

Dit is een gesponsord bericht