6x Mexicaanse WK gerechten

Vanavond treden onze oranje-mannen aan tegen de Mexicanen in alweer de 1/8 finales van dit WK. Deze wedstrijd wordt wederom om 18.00 gespeeld en dat betekent dat de meeste mensen tijdens etenstijd voor de buis gekluisterd zitten. Natuurlijk moet er ook iets gegeten worden, voetbal kijken maakt tenslotte hongerig, en wat past er nu beter bij zo’n avondje dan Mexicaans!! Om je alvast wat ideetjes te geven, vandaag een round-up met 6 Mexicaanse gerechten die helemaal passen bij een avondje voetbal kijken! Veel plezier vanavond en we (vr)eten de Mexicanen op vanavond!!

Guacamole

Guacamole

 Hét nationale gerecht van Mexico mag vanavond natuurlijk niet ontbreken! Eet net als de Mexicanen guacamole als dip met tortillachips.

Salsa van verse tomaten

Salsa van verse tomaten

Of ga voor deze heerlijke salsa met verse tomaten.

Mexicaanse gehaktschotel met tortilla chips

Mexicaanse gehaktschotel 1

Deze Mexicaanse gehaktschotel met tortillachips kun je zowel gebruiken als borrelhap of als echte avondmaaltijd.

Taco met geroosterde kip

Geen zin in hapjes, maar kies je liever voor een echte maaltijd? Maak dan deze taco’s met geroosterde kip. Lekker met de verse salsa van tomaten en guacamole.

Quasadilla’s met kip en ananas

Quesadilla's met kip en ananas

Quasadilla’s doen het altijd goed. Leg een wrap in de pan, verdeel er een mengsel naar keuze over (bijvoorbeeld kip met ananas) en leg hier vervolgens een andere wrap op. Snel, makkelijk maar wel erg lekker!

Mexicaanse wraptaart

Mexicaanse wraptaart

En krijg je gasten vanavond en wil je er een écht feestje van maken, maak dan deze Mexicaanse wraptaart. Zo kom je helemaal in de stemming!