Kijkje in de keuken bij Marjolijn #4

Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver; de keuken is bijna af en ondertussen ook al echt in gebruik genomen! De achterwand is betegeld, de randjes zijn netjes afgekit en volgende week wordt als laatste een plint tussen de bovenkant van de keuken het plafond geplaatst. Ondertussen hebben we genoten van het heerlijke weer, lekker eten, barbecueën en gezonde ontbijtjes. Tot slot nog een nieuwtje wat ik eindelijk met jullie kan delen! Benieuwd wat dat is? Kijk dan snel mee bij mij in de (nieuwe) keuken!

Maar weer eens een pasta gemaakt van Donna Hay. Heel simpel met chorizo en erwtjes.

Het gezonde ontbijt. Meestal is het yoghurt met muesli en vers fruit. Deze muesli had karamel, jammie!

Een gezonde maaltijdsalade voor mij alleen met krabsticks, komkommer en sla.

Heerlijke rijst met saté, dat was lang geleden. Wij eten er ook altijd wat kroepoek bij. Jammie!

Deze hebben jullie al voorbij zien komen afgelopen week. Floortje en ik maakten deze rol voor Vaderdag.

En ook deze zagen jullie al voorbij komen. Ik maakte deze manog-kip wraps afgelopen woensdag voor tijdens de wedstrijd van Australië-Nederland

Een heerlijk toetje van die de Mr. voor mij maakte. Vanillevla met aardbeiensiroop.

Nog een gezond ontbijtje. Nu met frambozen en muesli. Ontbijten met vers fruit is heerlijk!

Dit is de keuken vanaf de achterdeur gezien. Zoals je ziet is er nu nog een gat bij de bovenkant, maar vanaf vrijdag is dat ook afgewerkt!

Ik wilde heel graag een kastje waar ik wat mooie potten kon neerzetten. Dit is het uiteindelijk geworden.

En eindelijk kan mijn KitchenAid gewoon standaard op het aanrecht staan. Nu wil ik hem snel weer eens gebruiken. Binnenkort schrijf ik er een artikel over.

En als laatste ons grote nieuws! Begin december verwachten de Mr. en ik ons eerste kindje! Vorige week zaterdag hebben we het hartje gehoord en alles was goed!

Door mijn zwangerschap heb ik de afgelopen weken heel wat boven de pot gehangen en absoluut geen zin gehad om te koken. Wat baalde ik! Een hele mooie nieuwe keuken en de keren dat ik erin heb gekookt zijn op twee handen te tellen. De Mr. ontpopt zich tot een echte keukenprins! Ik begin me steeds iets beter te voelen dus vanaf nu ga ik weer lekker aan de slag. Volgende keer heb ik weer wat meer eetfoto’s, want de simpele maaltijden waren niet altijd fotowaardig!

Tot snel!

Marjolijn