Kijkje in de keuken bij Marjolijn #2

Afgelopen twee weken stonden in het teken van verbouwen. Er komt namelijk een nieuwe vloer en een nieuwe keuken! Dus dat betekende keuken uitruimen, slopen en klussen. Verder had ik ook nog ouderavond op school en vierden we natuurlijk Pasen. Ook was ik nog jarig afgelopen week. Kijk mee naar mijn foto’s van afgelopen twee weken.

Twee keer ouderavond op school. De ene keer at ik iets ongezonds en het was ook wat te veel

Maar de tweede ouderavond had ik de dag van tevoren al een heerlijke Rendang gemaakt die ik mee kon nemen als avondeten. Even in de magnetron en klaar!

Gezellig kopen op sokken

Op donderdagavond eet ik altijd alleen omdat de Mr. moet werken. Nu eens een gezonde salade met krab en avocado.

Lunch zaterdags

Samen thuis lunchen op zaterdag, wat een luxe!

De Mr. was al begonnen met het demonteren van de keuken. Ik had hem al helemaal leeggeruimd. Dat waren maar een paar dozen..

De laatste keer koken in onze keuken en ik maakte Mexicaanse wraps.

Mijn vader, broer en echtgenoot aan het slopen. Tja, iemand moet het doen…

En zo ziet het eruit als alles gedemonteerd is. We hebben gelukkig de keuken nog kunnen verkopen en hij zou de volgende dag worden opgehaald.

Voor Pasen maakte ik weer eens bananenbrood

Een gezonde lunch

Zo ziet de keuken er op dit moment uit, helemaal leeg. Ik kan niet wachten tot de nieuwe keuken komt, helaas moeten we nu nog twee weekjes wachten.

Afgelopen woensdag was ik jarig en ik had echt zin in een pizza. Omdat ik niet kon kiezen, koos ik 4 verschillende halve pizza’s.

’s Avonds gingen we natuurlijk ook nog even aan het gebak. Helaas niet zelfgemaakt, maar wel zelf gekocht!

Ik kreeg onder andere deze twee kookboeken en ik heb de serie weer compleet kunnen maken. Jullie weten nu wel dat wij gek zijn op Donna Hay en anders had je het aan deze foto kunnen zien…

Ik heb sinds gisteren meivakantie en ga lekker twee weken genieten. Verder staan de komende weken ook nog in het teken van de verbouwing. Volgende week komt de nieuwe vloer en over twee de nieuwe keuken! Ik kan niet wachten en zit al te bedenken wat ik ga maken in mijn echte, grote oven. Wordt het iets zoets of toch iets hartig? Ik kan nog even nadenken… Liefs, Marjolijn