Kijkje in de keuken bij Floortje #6

Tjah het begint een beetje eentonig te worden, maar de afgelopen 4 weken zijn weer voorbij gevlogen! Zo was het weer tijd voor toch wel een van de leukste evenementen van Tilburg; de Tilburgse kermis! Tien dagen lang was de hele binnenstad afgesloten en kon je genieten van leuke attracties, kermiseten en muziek. Hoewel ik al lang niet meer in de attracties ga, vind ik het toch erg leuk om elke avond een rondje over de kermis te hobbelen. Lekker mensen kijken, genieten van een drankje op het terras, een beetje kijken hoe iedereen zijn best doet bij de grijpautomaten en natuurlijk genieten van een heerlijke oliebol. Verder was het weer eens tijd om af te spreken met vrienden & vriendinnen en er moest natuurlijk ook nog gewoon gewerkt worden. Kortom, genoeg leuke dingen. Kijken jullie mee?

Mijn ontbijtje iedere ochtend; yoghurt met vers fruit, zoals bijvoorbeeld hier met stukjes nectarine

Lunchen met een mueslibol, kaas en een handje rucola. Ik wist alleen niet dat mueslibollen zo zoet waren… niet zo’n succes!

Toch wel mijn meest favoriete gebakje; de tompouche ­čśÇ

Ook Xavi heeft het snel warm met dit weer, gelukkig kan ie even afkoelen in zijn priv├ę zwembadje!

Tijd voor een meidenavondje! Iedereen bracht wat lekker mee en omdat het zo warm was, maakte ik twee salades. De pastasalade met gerookte kip staat inmiddels online, het recept van de bulghur met druiven en feta volgt snel!

Lunchen en bijkletsen met vriendinnetje R. op het terras in Eindhoven. We aten beiden deze heerlijke salade met krokante kip. Die ga ik snel thuis ook eens proberen te maken!

Yeeeh, 10 dagen zwieren, zwaaien, rondje draaien op de Tilburgse Kermis en daar hoort natuurlijk ook een oliebol bij!

Met lieve vrienden en bekenden weer een top Roze Maandag op de Tilburgse kermis gehad!

Natuurlijk kon ook onze eigen Roy Donders niet ontbreken op de kermis, net als het spookhuis en de ‘hoogatie’

Een collega ging naar 35 jaar werken op zoek naar een uitdaging. Het uitzwaaien ging natuurlijk gepaard met een lekker gebakje.

Vorige week aten we een verse Red Snapper op Thaise wijze. Lekker pittig! Het recept hiervan komt nog op de site.

Oei, het noodweer van afgelopen maandag zorgde voor topdrukte op het werk! De hele dag stond de telefoon roodgloeiend.

Mijn nieuwe schoenen stonden al 3 maanden in de kast, maar nu werd het toch echt tijd om weer eens een rondje te gaan lopen. Gelukkig heb ik de smaak weer helemaal te pakken!

Ook de komende weken staan er weer leuke dingen op het programma. Veel verjaardagen en een paar festivals en ik ga langzaam aftellen richting de vakantie. Nog 5 weken en dan mag ook ik gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Geniet nog even van het weekend!

Liefs,
Floortje