Kijkje in de keuken bij Floortje #5

Jaaa, juni was echt weer een topmaand! Juni werd afgetrapt met mijn favoriete food-event in Tilburg; hap stap. Hier heb ik weer genoten van verschillende gerechtjes én kennis gemaakt met een aantal nieuwe restaurants in Tilburg, die ik heel snel ga uitproberen! Verder stonden de afgelopen weken (en ook de komende week nog) in het teken van het WK voetbal. Oranje gaat als een speer en ik  moedig onze mannen elke keer weer zwaar fanatiek aan haha. Benieuwd naar mijn foto’s? Neem dan snel een kijkje bij mij in de keuken.

In het Pinksterweekend was ik te vinden op hét leukste foodevent van Tilburg; Hap Stap! Diverse restaurantjes serveren daar verschillende gerechtjes, zodat je op een leuke manier kennis kan maken met de restaurants. Zo at ik bijvoorbeeld een heerlijke Paella bij een Spaans restaurant die nieuw in Tilburg is.

Maar ik smulde natuurlijk van nog veel meer lekkernijen! Met de klok mee: Nasi goreng met saté en rendang; grietfilet met kerrie risotto, loempia met scampi en wasabi crème en een heerlijke garnalenkroket.

Natuurlijk moet er ook een klein glaasje gedronken worden, dus ik bestelde o.a. een heerlijk glaasje Prosecco met een aardbeienlolly en een verkoelende Liefmans.

Het was zo warm en benauwd op het werk, dus tijdens de pauze trakteerde ik mezelf op de Magnum limited edition.

Eten met oud studiegenootjes. Als voorgerecht had ik arancini balletjes (gefrituurde risottoballetjes) met een salade caprese. Als hoofdgerecht had ik een Indiase curry met naanbrood die echt heel erg tegen viel. Het leek echt op zo’n kant-en-klaar prutje uit de supermarkt, erg jammer…

Daarna hebben we de super spannende wedstrijd van Oranje tegen Spanje gezien! Wauw, wat een wedstrijd was het zeg. Wij keken de wedstrijd op de Korte Heuvel waar ze een grasmat hadden uitgerold en waar het vol stond met mensen! Gezelligheid :-))

De zomer komt eraan, tijd om gezond te doen! Broodje met kipsalade en rosbief met avocado. Yum!

De tweede groepswedstrijd van oranje bekeek ik samen met vriendinnetje S. tijdens Groots met een zachte G. Ook hier was het weer één groot feest!

Ik maakte zelf oranje tompoucen! Ze waren erg lekker en ze zijn zo makkelijk om zelf te maken!

Wedstrijd eten; zelfgemaakte hamburgers met bacon en kaas.

Ook Xavi is trotse sponsor van Oranje! Elke wedstrijd heeft ie z’n shirtje aan en hij wil hem vervolgens niet meer uittrekken :-))

Zo, dit was mijn foto-dagboek van de afgelopen maand. Deze maand heb ik nog niet heel veel op de planning staan, maar wanneer het mooi wordt, staat de agenda binnen no time weer vol met leuke dingen! Aankomende woensdag staat natuurlijk de 1/2 finale van het WK op het programma en ik hoop dat we zondag nóg een mooi oranje-feestje mogen vieren!

Kijken jullie ook zo fanatiek naar het WK?

Liefs,
Floortje