Kijkje in de keuken bij Floortje #3

Op mijn vrije dag lekker lunchen bij Bagels & Beans met mam en Marjolijn.

De tijd vliegt echt voorbij, want we zitten alweer in de maand mei! Mijn vorige fotodagboek is van 4 weken geleden en dat betekent dat het weer tijd is om een kijkje in de keuken te nemen om te zien wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd. De afgelopen 4 weken waren relatief rustig. Wel heb ik hard getraind zodat ik afgelopen zondag mijn eerste hardloopwedstrijd liep! En hoewel het mooie weer nu erg ver weg lijkt, heb ik zelfs nog op het terras gezeten. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder!

Aan de slag voor de foodblogswap; ik maakte deze heerlijke scones!

Genieten van het mooie weer op het terras!

Op zaterdag halen we bijna altijd verse vis op de markt. Zo eet ik hem het liefst, heel met alleen wat aardappeltjes en/of groenten.

Als gezond tussendoortje voor op het werk maakte ik dit suikervrije bananenbrood.

Tussen het shoppen door eventjes een kop thee drinken met een heerlijk stuk worteltaart.

Deze Mexicaanse wraptaart stond al heel lang op de to-make-list en afgelopen maand was het zo ver. Wat een feest! Het recept staat al online :-))

Na weken hard trainen, liep ik afgelopen zondag mijn eerste 5km tijdens een wedstrijd.

Brrr, het lijkt wel herfst buiten! Ik weiger alleen om de truien weer uit de kast te pakken haha

Tijdens het rondje markt een warme stroopwafel, yummie!

De komende maand staan er weer veel leuke dingen op de planning! Twee etentjes met vrienden, Moederdag waar we natuurlijk iets lekkers voor onze mama gaan maken en een teamuitje. Kortom, het belooft weer een erg goede maand te worden. Tot de volgende keer!

Liefs,
Floortje