Kijkje in de keuken bij Floortje #2

De afgelopen 4 weken zijn echt voorbij gevlogen! Mijn agenda stond propvol gepland, maar gelukkig waren het allemaal leuke dingen. Zo ben ik in één weekend naar twee concerten geweest (en van tevoren moest er natuurlijk gegeten worden haha), had ik etentje met oud-studiegenoten gepland en zat ik onder het genot van een glaasje sangria te proosten op de overwinning van mijn favoriete voetbalclub. Kortom; genoeg leuke dingen en natuurlijk heb ik weer de nodige foto’s voor jullie verzameld! Kijken jullie mee?

Met het mooie weer krijg ik weer meer zin in salades. Deze salade met tonijn en olijfjes at ik tijdens de lunch op het werk.

Ja ja, ook wij eten af en toe bij de Mac hoor 😉

We gingen die avond namelijk naar het gave concert van Beyoncé! Wat een top concert was dat!

Twee dagen achter elkaar een hamburger is niet echt gezond, maar ik had zo’n zin in deze té lekkere burger bij Stoffel Tilburg!

De ene dag Beyoncé en de dag erna was ik alweer bij het te gekke concert van Ilse Delange!

Op mijn vrije dag ging ik gezellig lunchen met mams bij Nieuwland in Tilburg. Aanrader!! De review volgt snel!

7_doncurado

Na het voetbal proosten we met z’n allen op de overwinning onder het genot van een heerlijk glaasje sangria en wat tapas! p.s. Zomerse foto hé!

Mijn favoriete ontbijtje van dit moment: yoghurt, blauwe bessen en wat gemengde noten.

Van een vriend kregen ik deze foto gestuurd… Hmm die ga ik zeker proberen deze zomer!

What can i say… ik hou gewoon van rucola.

Shoppen maakt hongerig en dus at ik deze lekkere salade met geitenkaas.

Gezellig eten bij een vriend van me en tijdens de film dronken we een lekker ‘glaasje’ karmeliet.

Zo loop ik er op dit moment dagelijks bij met al die lekkere paaseitjes haha

Gisteren had ik een gezellig etentje met wat oud-studiegenoten. Als voorgerecht had ik brioche met geitenkaas; het hoofdgerecht bestond uit vakrensrib-roast en als toetje een lekker karameltaartje.

De aankomende weken staan er weer genoeg leuke dingen op de planning. Aankomend weekend is het alweer Pasen, waarvoor ik weer de nodige lekkere dingen wil maken. Daarnaast staan er alweer 2 etentjes op de planning én ga ik meedoen aan mijn allereerste hardloopwedstrijd! Maar daarover de volgende keer meer!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Floortje