Keukenpraatjes I

Een nieuwe maand, tijd voor een nieuwe rubriek: keukenpraatjes! Regelmatig krijgen we leuke mailtjes in onze mailbox over nieuwe producten, de leukste hotspots, en andere rages op het gebied van eten & drinken. Vanaf vandaag gaan we iedere maand de leukste nieuwtjes op het gebied van foodieland met jullie delen en vandaag trappen we af met deel 1. Lezen jullie mee?

Melvita – Biologische siropen

stropen en siropenkopie

Melvita ken je misschien van de vele verschillende honingsoorten. Nu is er ook goed nieuws voor de vegetariërs én veganisten onder ons, want Melvita komt nu met stropen en siropen die biologisch en ongeraffineerd zijn. Kortom, het perfecte alternatief voor de gewone honing en siropen!

Appelaere sap

appelaere

Sapjes zijn tegenwoordig razend populair, maar aan de sapjes uit de winkel is meestal wel iets toegevoegd. Zo niet aan de sapjes van Appelaere, want die zijn voor 100% puur natuurlijk. In elke fles Appelaere zit minstens één kilo appels! Door de kleine stukjes vruchtvlees is de sap een beetje troebel, maar je krijgt er wel een volle smaak voor terug. Naast Appelaere, heb je ook nog de Perelaere (met je raad het waarschijnlijk al, peer) en Sinaas-Appelaere. Nog een leuk weetje; Appelaere is uitgeroepen tot beste product van het jaar 2014-2015. Je koopt deze heerlijke sapjes in de betere supermarkt of de speciaalzaak. Zeker het proberen waard!

Simply Spices

Simply spices

Komt je dat bekend voor? Bij dat heerlijke Oosterse of Aziatisch recept ken je de helft van de ingrediëntenlijst niet of ze zijn totaal onvindbaar in de plaatselijke supermarkt. Gelukkig is daar dan de webshop van Simply Spices waar je terecht kunt voor alle bekende én minder bekende specerijen en kruiden. Daarnaast hebben ze ook hele lekkere mixen, waarvan er zelfs een paar vrij zijn van toegevoegd zout.

Artisan Grains

Artisan grains

Deze week deelde ik al mijn nieuwe verslaving voor freekeh met jullie, maar granen en zaden zijn natuurlijk al langer hot. Het merk Artisan Grains heeft 5 verschillende granen in het assortiment: couscous, quinoa & bulgur, freekeh, bulghur en tomaten quinoa & bulghur. Dit gezonde alternatief voor rijst en pasta is niet alleen heel erg lekker, maar ook heel eenvoudig te bereiden. Op de verpakking vind je daarnaast verschillende receptentips, zodat je meteen je receptenlijstje compleet hebt. Dus ga je volgende week boodschappen doen, neem dan zeker zo’n pakje mee!

Zijn jullie al bekend met deze producten of ga je iets uitproberen? Laat het ons weten!

Liefs,
Marjolijn & Floortje

Dit bericht bevat gesponsorde producten, maar wij plaatsen nooit berichten waar we zelf niet achter staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *