Hiep hiep hoera! Zusjes koken over alweer 2 jaar!!

koekjesdeeg

Time flies when you’re having fun! Dat dit klopt blijkt wel weer, want Zusjes koken over is alweer 2 jaar oud! Twee jaar gewoon al weer waarin we voor jullie de lekkerste recepten verzinnen die jullie ook nog steeds met heel veel plezier lezen gelukkig!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, zijn er de laatste tijd wat minder recepten online gekomen. We hebben het beide zo ontzettend druk gehad. Marjolijn is als kersverse moeder (het is zo’n fijn hummeltje!!) nog op zoek naar een fijn ritme, waardoor de energie voor koken op een laag pitje stond. Daarnaast heb ik sinds een paar weken de sleutels van mijn eigen appartementje (jeeej!!) en ben dus druk aan het klussen. We hebben het beide dus zo ontzettend druk gehad, dat het bloggen er helaas een beetje bij in is geschoten. Maar niet getreurd, want vanaf deze week komen er weer op regelmatige basis blogs online. Natuurlijk een hele hoop lekker recepten, maar ook de laatste nieuwtjes op het gebied van eten & drinken en jullie krijgen weer regelmatig een kijkje bij ons in de keuken. Kortom; we are back!

Om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar, hebben we voor jullie een overzichtje gemaakt van de populairste berichten van het afgelopen jaar. De 5 meest bekeken recepten door jullie zijn:

5. Suikervrij bananenbrood
Het nieuwe jaar is begonnen en jullie zijn massaal op zoek gegaan naar de gezonde recepten, want dit suikervrij bananenbrood is erg populair bij jullie! En terecht, want hij is heel erg lekker.

4. Enchiladas met kip
Met stipt op 1 als we een lijstje met comfort-food moeten maken, maar op 4 in dit overzichtje; de heerlijke Mexicaanse enchiladas met kip. Nog niet gemaakt? Snel doen, want dit wordt zeker een favoriet van je!

3. Koekjesdeeg
Jullie zijn massaal koekjes gaan bakken afgelopen jaar en daar kwam dit basisrecept voor koekjesdeeg goed van pas. Aan dit recept kun je allerlei dingen toevoegen die jij lekker vindt, zodat je binnen no time jouw favoriete koekje kunt snoepen. Ook leuk om te doen met kinderen!

2. Havermoutkoekjes
Nog zo’n gezond recept! De havermoutkoekjes die Marjolijn maakte en die een heel gezond tussendoortje zijn. Dat is nog eens verantwoord snoepen.

1. Cola kip
En met stipt op nummer 1; de cola kip! Dit recept van Bill Granger is het vaakst door jullie bezocht en wij begrijpen heel goed waarom. Kleverige kipstukjes met rijst, hmm lekker!

Rest ons niet anders dan jullie lieve lezers te bedanken voor jullie bezoekjes en berichtjes. We gaan er samen weer een mooi jaar van maken bomvol lekkere recepten!

Liefs,

Marjolijn & Floortje