De zusjes

Wij zijn twee zusjes, Marjolijn en Floortje, met een passie voor koken en vooral lekker eten.

Marjolijn (29) is getrouwd en geeft les op een middelbare school. Haar favoriete keuken is de Mexicaanse keuken en ze houdt absoluut niet van broccoli, paprika en aubergine. De groenterecepten zullen dus ook niet snel van haar zijn… Ze is pas verhuisd en is nu in het bezit van een keuken zonder oven! Haar doelstelling is dan ook een goede taart bakken in de combimagnetron, tot nu toe is dit niet gelukt.

Floortje (26) is klaar met haar studie rechten. Na een periode in het verre Oosten is haar favoriete keuken de Aziatische. Ze houdt absoluut niet van rode kool en bleekselderij. In tegenstelling tot Marjolijn kan Floortje gebruik maken van een Boretti-oven, ze woont namelijk nog thuis. Desondanks worden haar quiches niet gaar, haar doelstelling is dan ook een quiche te maken die wel gaar is.

Nadat ze bij het vrijgezellenfeestje van Marjolijn een cursus taarten versieren hebben gedaan, zijn ze verslaafd geraakt aan het bakken en decoreren van taarten. Het favoriete programma is Masterchef Australië en zo zijn ze bekend geraakt met Donna Hay en Adriano Zumbo, twee van hun favoriete chefs. Dagelijks worden er nieuwe recepten uitgeprobeerd en het thuisfront offert zich graag op om alles te proberen.

Wij hopen dat jullie net zo veel plezier beleven aan onze recepten en misschien wel geïnspireerd raken om zelf zoiets op tafel te zetten.

Smakelijk!

De zusjes


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/w4958582/domains/stevenhack.nl/public_html/zusjeskokenover/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/w4958582/domains/stevenhack.nl/public_html/zusjeskokenover/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853