2x aardbeien smoothie

We hebben het al eerder gezegd, maar smoothies zijn dé manier om je dagelijkse portie fruit (of groente) snel binnen te krijgen. Zeker nu het warmer begint te worden, vind ik het fijn om de dag te starten met een lekker smoothie. De aardbeien smoothie is toch wel favoriet. Lekker zoet en zo’n roze drankje ziet er op de vroege ochtend ook nog eens heel vrolijk en zomers uit. Vandaag deel ik mijn 2 favoriete varianten van de aardbeien smoothie! De ene is met yoghurt en daardoor lekker romig; de ander is met sinaasappelsap en daardoor iets minder zoet. Erg lekker allebei en grote kans dat je de ingredienten al in je koelkast hebt liggen. Natuurlijk kun je ook diepvries aardbeien gebruiken, maar de echte Hollandse aardbeien zijn stiekem veel lekkerder. Benieuwd naar deze 2 super simpele smoothie ‘recepten’? Lees dan snel verder!

1. Aardbeien yoghurt smoothie

Voor 2 grote glazen van deze smoothie blend je 150 gr. verse aardbeien tot puree. Voeg 400 ml. yoghurt toe en pulseer nog een paar keer kort, zodat alles goed mixt. Verdeel het mengsel over 2 glazen en klaar is je snelle aardbeien yoghurt smoothie.

2. Aardbeien-sinaasappel smoothie

Voor 2 grote glazen van deze smoothie blend je 150 gr. verse aardbeien tot puree. Voeg 500 ml. (vers geperste) sinaasappel toe en mix het nog even goed door elkaar. Verdeel het mengsel over de 2 glazen.

Geniet van je gezonde drankjes!

Liefs,
Floortje